Sportbrillen

Wielrennen doet u niet op een omafiets. En tennis speelt u niet met een pingpongbal. Waarom zou u dan wel sporten met uw normale bril? Een sportbril moet niet in de weg zitten, niet afzakken en goed comfort en bescherming bieden. Daarom voldoet een sportbril aan speciale eisen die u helpen meer uit het sporten te halen.

 

Sportbril op sterkte

Het gebruik van een sportbril tijdens het sporten heeft vele voordelen ten opzichte van een normale bril. Een sportbril is lichtgewicht, flexibel en voldoet aan speciale eisen. Zo bieden onze sport-zonnebrillen extra bescherming tegen zon en UV-straling. Een sportbril is ijzersterk. Dat biedt tevens een stuk bescherming.  

Optiek Niënhaus heeft sportbrillen op sterkte. Zo kan u ook tijdens het sporten scherp blijven zien en kan u er alles uit halen!

 

Voor elke sport een passende sportbril

Zoveel sporten, zoveel sportbrillen. Afhankelijk van de sport die u beoefent, is er ook een geschikte sportbril. Het hangt af van de bewegingen die met de sport vereist zijn. Optiek Niënhaus helpt u graag bij het uitzoeken van een passende sportbril. Zo hebben we speciale sportbrillen voor buitensporten die aan strengere eisen voldoen dan bijvoorbeeld een casual zonnebril. De belangrijkste factor voor iedere buitensporter is UV-bescherming.

Andere sporten waarbij u kan denken aan een speciale sportbril zijn zwemmen, schaatsen, voetbal, tennis, skiën, watersporten en nog vele andere sporten.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!