Speciale brillen

Wielrennen doet u niet op een omafiets. En tennis speelt u niet met een pingpongbal. Waarom zou u dan wel sporten met uw normale bril? Een sportbril of speciale bril moet niet in de weg zitten, niet afzakken en goed comfort en bescherming bieden. Daarom voldoet een sportbril aan speciale eisen die u helpen meer uit het sporten te halen.

 

Sportbril op sterkte

Het gebruik van een sportbril tijdens het sporten heeft vele voordelen ten opzichte van een normale bril. Een sportbril is lichtgewicht, flexibel en voldoet aan speciale eisen. Zo bieden onze sport-zonnebrillen extra bescherming tegen zon en UV-straling. Een sportbril is ijzersterk. Dat biedt tevens een stuk bescherming.

Optiek Niënhaus heeft sportbrillen op sterkte. Zo kan u ook tijdens het sporten scherp blijven zien en kan u er alles uit halen!

 

Voor elke sport een passende sportbril

Zoveel sporten, zoveel sportbrillen. Afhankelijk van de sport die u beoefent, is er ook een geschikte sportbril. Het hangt af van de bewegingen die met de sport vereist zijn. Optiek Niënhaus helpt u graag bij het uitzoeken van een passende sportbril. Zo hebben we speciale sportbrillen voor buitensporten die aan strengere eisen voldoen dan bijvoorbeeld een casual zonnebril. De belangrijkste factor voor iedere buitensporter is UV-bescherming.

Andere sporten waarbij u kan denken aan een speciale sportbril zijn zwemmen, schaatsen, voetbal, tennis, skiën, watersporten en nog vele andere sporten.

 

Zwembril op sterkte

Er zijn sporten waar u uw bril niet op kan houden of waarbij dat niet handig is; zoals zwemmen! Bij Optiek Niënhaus hebben wij zwembrillen op sterkte. Ideaal voor de brildragende zwemmers onder ons. Het voordeel van een zwembril is allereerst natuurlijk dat u scherp kan zien onder water, maar ook dat u de tijden van de klok kan zien of mede-zwemmers kan herkennen. Kom ze gerust eens uitproberen in de winkel.

 

Speciale fietsbril

Net als met zwemmen, is het ook met intensief fietsen fijn als u scherp kunt zien én uw sport ten volle kan uitoefenen. Voordeel van een speciale fietsbril op sterkte is dat u altijd scherp ziet, ook tijdens het sporten. Bovendien blijft een fietsbril beter zitten tijdens het fietsen dan een gewone bril.

 

Leesbril of beeldschermbril

Onze leesbrillen en beeldschermbrillen gaan net een stapje verder dan een gewone leesbril. Letterlijk dan. Want dankzij onze zeer comfortabele ‘Digitime-brillenglazen’ en Eyezen glazen kan u veel verder scherp zien. Waar een gewone leesbril zorgt voor ongeveer 40 cm scherp zicht, zorgt een leesbril met Digitime-glas tot een scherpte van wel 80 cm of nog verder indien gewenst, aangepast bij de gewenste kijkbehoefte! Ideaal voor achter de laptop, lezen, bridgen, biljarten of het bespelen van muziek.

 

Muziekbril of biljartbril

Elke hobby of sport heeft een eigen ideale kijkbehoefte, daar houden wij altijd rekening mee. Zo bestaan er speciale brillen voor het lezen van de bladmuziek. Als muziek maken uw passie of zelfs uw beroep is, dan is het belangrijk om de bladmuziek goed te zien. Daarvoor hebben wij speciale ‘muziekbrillen’. Hetzelfde geldt voor een biljartbril. Speelt u snooker, pool of biljart dan zijn er speciale brillen om de tafel en de ballen goed scherp te zien.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!