Monturen

Onderstreep uw persoonlijkheid

Een bril is een eyecatcher, een mode-item. Creëer een look die perfect bij u past. Een bril geeft u de kans uw persoonlijkheid te onderstrepen. En wat dacht u van meer dan één montuur? Wissel af! Uw look blijft daardoor verrassend en speels. “Wat ziet u er goed uit” zal u vaker horen dan ooit. Gun uzelf de vrijheid om te variëren. Daarom hebben wij een breed aanbod aan monturen; van bril couture van internationale topdesigners, klassieke brillen, moderne brillen, trendsettende brillen etc. Er is er altijd eentje voor u.

 

Een passend montuur voor u

Een goed montuur versterkt de sterke elementen in uw gezicht. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een bril die past bij de vorm van uw unieke gezicht. Dankzij onze uitgebreide collectie is er altijd wel een bril die bij u past. Wij bezoeken voor onze collectie nationale en internationale beurzen. U vindt bij ons handgemaakte brillen, monturen van hout, gouden monturen en trendy monturen. In elke prijsklasse en voor elke smaak.

           

Grote collectie monturen

Kom eens binnen lopen en neem een kijkje in onze winkel. Wij staan u graag te woord en adviseren u over welke bril de beste oplossing biedt voor u. Of kom gewoon even snuffelen in onze uitgebreide collectie aan monturen, zowel monturen voor volwassenen als de grootste collectie kinderbrillen van de regio, en zonnebrillen.

 

Onze merken

Van klassieke tot modern, van montuurloos tot een hip design. Wij werken met verschillende merken zodat we u een gevarieerde en uitgebreide collectie aan monturen kunnen bieden. Zo hebben wij vele brillen zonder montuur in huis van het merk Silhouette. Maar ook bekende brillenmerken als Dutz en Victoria Beckham. Of wat dacht u van Gold& Wood, Porsche, Eschenbach-Titanflex, Marco Polo, Liu Jo, De Stijl, Bloomdale en nog zoveel meer. Ook onze zonnebrillen zijn van alle markten thuis, van Ray-Ban tot Victoria Beckham.

 

Een bril voor elke portemonnee

Dat goede kwaliteit echt niet alleen maar duur is, laten wij u graag zien! Zo koopt u bij ons al een bril vanaf €129. Wij hebben een bril voor iedere portemonnee en vergeet niet om een kijkje te nemen op onze actiepagina. We hebben interessante aanbiedingen die het hele jaar door gelden en tijdelijke aanbiedingen.

 

Een bril voor elke activiteit

Wij hebben voor u een passende bril voor elke activiteit. Zo draagt u buiten in de zon een zonnebril of meekleurende bril. Voor uw werk achter de computer is een beeldschermbril ideaal. Voor uw hobby of sport hebben we ook legio mogelijkheden, denk hierbij aan een fiets- of muziekbril.

 

Kom eens een kijkje nemen. De koffie staat voor u klaar!

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!