Monturen

Onderstreep uw persoonlijkheid

Een bril is een eyecatcher, een mode-item. Creëer een look die perfect bij u past. Een bril geeft u de kans uw persoonlijkheid te onderstrepen. En wat dacht u van meer dan één montuur. Wissel af! Uw look blijft daardoor verrassend en speels. “Wat ziet u er goed uit” zal u vaker horen dan ooit. Gun uzelf de vrijheid om te variëren. Daarom hebben wij een breed aanbod aan monturen; van bril couture van internationale topdesigners, klassieke brillen, moderne brillen, trendsettende brillen etc. Er is er altijd eentje voor u.

 

Een passend montuur voor u

Een goed montuur versterkt de sterke elementen in uw gezicht. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een bril die past bij de vorm van uw unieke gezicht. Dankzij onze uitgebreide collectie is er altijd wel een bril die bij u past. Wij bezoeken voor onze collectie nationale en internationale beurzen. U vindt bij ons handgemaakte brillen, monturen van hout, gouden monturen en trendy monturen. In elke prijsklasse en voor elke smaak.

 

Kijk ook eens bij onze acties en aanbiedingen!

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!