Zonnebrillen

Een zonnebril voor comfort én bescherming

Gun uw ogen rust en bescherming! De UV-straling van de zon, hoe mooi en heerlijk ook, kan uw ogen beschadigen. Zorg goed voor uw ogen en schaf een goede zonnebril aan. Een goede zonnebril heeft glazen die de ogen beschermen tegen UV-straling. Daarnaast is het ‘knijpen’ met de ogen onplezierig en vermoeiend. Een zonnebril biedt rust en ontspanning.

 

Het hele jaar door een goede zonnebril

Een zonnebril komt niet alleen goed van pas in de zomer, maar is het gehele jaar door van groot belang. Denk maar eens aan die laaghangende zon in de winter. Elk seizoen kan de zon schijnen en op zulke momenten is een zonnebril comfortabel en beschermend. Het helpt u, zeker met een laaghangende zon, veilig door het verkeer navigeren.

 

Zonnebril met of zonder sterkte

Een zonnebril met en zonder sterkte, het kan allebei. Bij Optiek Niënhaus helpen wij u graag aan een zonnebril die bij u past.  

 

Het oog wil ook wat

Een zonnebril biedt rust en bescherming voor uw ogen, maar ‘het oog wil natuurlijk ook wat’. Uw zonnebril mag gezien worden. Het is veel meer dan een beschermende bril tegen de zon, het is een ‘eyecatcher’. Daarom hebben wij in onze winkel een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen met of zonder sterkte in de nieuwste monturen en merkmonturen. U vindt bij ons een ruime keus aan trendy merkmonturen van Ray-Ban tot Calvin Klein, van Dolce&Gabbana tot Carven en merken als Serengeti en Michael Kors. Zo wordt uw zonnebril de perfect finishing touch van uw look.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!