Zonnebrillen

Een zonnebril voor comfort én bescherming

Gun uw ogen rust en bescherming! De UV-straling van de zon, hoe mooi en heerlijk ook, kan uw ogen beschadigen. Zorg goed voor uw ogen en schaf een goede zonnebril aan. Een goede zonnebril heeft glazen die de ogen beschermen tegen UV-straling. Daarnaast is het ‘knijpen’ met de ogen onplezierig en vermoeiend. Een zonnebril biedt rust en ontspanning.

 

Het hele jaar door een goede zonnebril

Een zonnebril komt niet alleen goed van pas in de zomer, maar is het gehele jaar door van groot belang. Denk maar eens aan die laaghangende zon in de winter. Elk seizoen kan de zon schijnen en op zulke momenten is een zonnebril comfortabel en beschermend. Het helpt u, zeker met een laaghangende zon, veilig door het verkeer te navigeren.

 

Zonnebril met of zonder sterkte

Een zonnebril met en zonder sterkte, het kan allebei. Bij Optiek Niënhaus helpen wij u graag aan een zonnebril die bij u past.

 

UV-filter

We weten allemaal hoe belangrijk het is om de huid goed in te smeren tegen de UV-stralen van de zon. Zeker met zomerse dagen smeren we ons goed in met zonnebrand. Maar ook uw ogen hebben deze zorg en bescherming nodig. Ook ogen worden door het zonlicht beschadigd. Daarom is het belangrijk om een goede zonnebril met UV-filter aan te schaffen. Een zonnebril met UV-filter beschermt uw ogen tegen de schadelijke UV-stralen. Daarbij is het belangrijk dat de zonnebril goed aansluit op uw gezicht en er geen krasjes op de glazen zitten. Vervang uw zonnebril dus regelmatig. Bij Optiek Nienhaus hebben we een groot aanbod zonnebrillen met UV-filter en zorgen we ervoor dat de zonnebril goed aansluit op uw gezicht.

 

Gepolariseerde glazen

Eenmaal gepolariseerde glazen uitgeprobeerd, wilt u waarschijnlijk niet anders. Zonnebrillen met gepolariseerde glazen bieden zoveel rust en kijkgemak aan uw ogen. Polariserende zonnebrillen filteren het horizontale licht weg, waardoor u geen last meer heeft van felle, schitterende zonnestralen. U wordt bijvoorbeeld niet meer verblind door de weerspiegeling van de zon in de autoruiten voor u of door de weerkaatsing van het water in een meer. Gepolariseerde glazen zullen weerkaatsing en weerspiegeling verminderen of wegnemen. Een polariserend bril voelt dan ook veiliger en comfortabeler. Ook in de sneeuw, tijdens het skiën of snowboarden, bieden polariserende glazen rust omdat u geen last meer heeft van de weerkaatsing van de zon op de sneeuw. Wij bieden gepolariseerde glazen van talrijke merken zoals Invu, Ray Ban en Serengeti. Bij Optiek Niënhaus hebben we van verschillende merken en verschillende prijsklassen polariserende brillen.

 

Meekleurende glazen

Het beste van twee werelden; een bril op sterkte én een zonnebril op sterkte ineen. Meekleurende glazen kleuren mee met de intensiteit van het licht en dat kan echt ideaal zijn. Zeker als u niet steeds wil wisselen tussen bril en zonnebril. Bril af, zonnebril op, zonnebril weer af en bril weer op, het kan soms een gedoe zijn. Met meekleurende glazen heeft u altijd perfect zicht; op bewolkte dagen zijn ze helder en breekt de zon door dan beschermen ze uw ogen tegen het zonlicht. Wij informeren u graag over welke glazen het beste bij u passen.

 

Het oog wil ook wat

Een zonnebril biedt rust en bescherming voor uw ogen, maar ‘het oog wil natuurlijk ook wat’. Uw zonnebril mag gezien worden. Het is veel meer dan een beschermende bril tegen de zon, het is een ‘eyecatcher’. Daarom hebben wij in onze winkel een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen met of zonder sterkte in de nieuwste monturen en merkmonturen. U vindt bij ons een ruime keus aan trendy merkmonturen van Ray-Ban tot Victoria Beckham, van Liu Jo tot Etnia en merken als Serengeti, Dutz en For Art’s Sake. Zo wordt uw zonnebril de perfecte finishing touch van uw look.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!