Optometrie

Wat is een optometrist?

Optometrie betekent letterlijk ‘oogmeetkunde’. Een optometrist onderzoekt uw ogen medisch en kijkt naar de gezondheid van uw oog en eventuele oogafwijkingen zoals staart, hoge oogdruk, netvliesafwijkingen of glaucoom. Daarnaast adviseert een optometrist welk visueel hulpmiddel u het beste past.

 

Optometrie bij Niënhaus

In onze opticien is ook een optometrist werkzaam. U kunt uw ogen dus medisch bij ons laten onderzoeken. Op deze manier kunnen wij optimaal voor uw ogen zorgen.

 

Heeft u klachten of komen oogziektes voor in uw familie, dan raden wij u aan de optometrist te bezoeken. Ook bij diabetes kan de optometrist uw ogen screenen. Maar ook als u geen klachten heeft, is het goed om elke twee jaar de optometrist preventief te bezoeken om zo snel oogziektes op te sporen en in een vroeg stadium te kunnen behandelen.

 

Maak een afspraak bij onze optometrist of wandel even binnen en wij informeren u graag over de mogelijkheden van onze optometrist.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!