Contactlenzen

Scherper zien met lenzen

Contactlenzen zijn het ideale optische hulpmiddel die ongezien gedragen kunnen worden. De meeste mensen die kiezen voor lenzen, dragen deze intensief. Het grote voordeel van het dragen van lenzen is dat deze het beeld niet vertekenen. U heeft daardoor een groter gezichtsveld en ziet in de meeste gevallen scherper dan met een bril. Daarnaast is een lens niet aan mode onderhevig en kan dus altijd mee.

Wanneer contactlenzen goed onderhouden worden, merkt u niet dat u ze draagt. Het is een handige manier om uw ogen makkelijk te voorzien van meer scherpte.

 

Een passende lens voor elk oog

Belangrijk bij het dragen van lenzen is dat deze goed ‘aansluiten’ op uw ogen. Wilt u lenzen comfortabel dragen dan moeten ze passen als een schoen. Lenzen zijn pure wetenschap. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten lenzen en er zijn continu nieuwe ontwikkelingen. Optiek Niënhaus volgt al deze ontwikkelingen op de voet. Zo weten wij zeker dat we u de best passende lenzen kunnen bieden voor uw ogen.

 

Periodieke controle

U hebt maar één paar ogen en daar bent u zuinig op. Daarom is het belangrijk om uw ogen regelmatig te laten controleren. Wij houden nauwkeurig in de gaten hoe de lens op uw oog zit en of er inmiddels een andere lens is die beter bij u en uw levensstijl past. Ook testen wij de sterkte, zodat u verzekerd bent en blijft van scherp zicht en goede lenzen.

 

Wissel af met een bril

Afwisseling werkt verfrissend en geeft energie, dat geldt ook voor lenzen en een bril! Doorbreek de sleur en wissel uw lenzen af met een hippe bril. Met een mooie bril kan u uw persoonlijkheid onderstrepen en gunt u uw ogen een dagje rust zonder lenzen. Kom eens langs in de winkel en bekijk ons uitgebreide aanbod aan monturen. Kijk ook eens bij onze acties en aanbiedingen!

 

Nachtlenzen

Het klinkt als een droom, maar het kan echt! Deze lenzen draagt u ‘s nachts. En terwijl u ligt te slapen, worden uw ogen gecorrigeerd zodat u overdag geen lenzen meer in hoeft. Vraag ons naar de mogelijkheden voor nachtlenzen.

 

Daglenzen

Een keer een dagje iets anders? Daglenzen zijn uitsluitend voor eenmalig gebruik en dat kan reuze handig zijn. Bijvoorbeeld als u op vakantie gaat en u gaat duiken. Uw bril mag even in de hotelkamer blijven en de lenzen gaan voor een dagje in. Aan het einde van de dag wisselt u de lenzen weer om voor uw bril. Daglenzen zijn ook handig ter afwisseling van de bril voor bijvoorbeeld een dagje strand of sporten. Bovendien zijn daglenzen de meest veilige manier van lenzen dragen omdat u elke dag de garantie hebt op schone lenzen. Laat u bij Optiek Nienhaus adviseren welke lenzen het beste bij u passen.

 

Myopie remmende lenzen

Naast myopie remmende brillen zijn er ook myopie remmende lenzen. Deze lenzen zijn specifiek ontwikkeld om de toename in myopie te beperken. Al vanaf jonge leeftijd kunnen myopie remmende lenzen gedragen worden (al vanaf ongeveer 5 jaar).

 

Lenzen gratis op proef!

Wilt u beginnen met het dragen van contactlenzen, dan mag u zachte lenzen bij ons gratis uitproberen. We vinden het belangrijk dat u de juiste lenzen kiest. Daarom probeert u onze lenzen eerst uit. Natuurlijk voorzien we u ook van de beste tips en tricks en gaat u naar huis met een gratis proefsetje. Samen kijken we daarna verder welke lenzen het beste passen bij uw ogen en uw leefstijl.

 

Lens-care plan

Altijd de zekerheid van tijdig nieuwe lenzen, service en controles. Met een lens-care plan betaalt u maandelijks een bedrag en voor dit bedrag krijgt u;

  • elke zes maanden de nieuwe lenzen voor een vaste lage prijs
  • lenzen inclusief de beste vloeistof
  • een gratis lenscontrole
  • tussentijds lenzen wisselen zonder extra kosten*
  • bij breuk of verlies van zachte lenzen krijgt u altijd nieuwe lenzen
  • bij breuk of verlies van nachtlenzen krijgt u de eerste drie maanden 100% gratis vervanging
  • 10% korting op een zonnebril
  • een bril naast lenzen voor een aantrekkelijke prijs

Geen gedoe, vastigheid, elke maand een klein bedrag en u bent verzekerd van vele extra’s.

 

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!