Contactlenzen

Scherper zien met lenzen

Contactlenzen zijn het ideale optische hulpmiddel die ongezien gedragen kunnen worden. De meeste mensen die kiezen voor lenzen, dragen deze intensief. Groot voordeel voor het dragen van lenzen is dat deze het beeld niet vertekenen. U hebt daardoor een groter gezichtsveld en ziet in de meeste gevallen scherper dan met een bril. Daarnaast is een lens niet aan mode onderhevig en kan dus altijd mee.

Wanneer contactlenzen goed worden onderhouden, merkt u niet dat u ze draagt. Het is een handige manier om uw ogen makkelijk te voorzien van meer scherpte.

 

Een passende lens voor elk oog

Belangrijk bij het dragen van lenzen is dat deze goed ‘aansluiten’ op uw ogen. Wilt u lenzen comfortabel dragen dan moeten ze passen als een schoen. Lenzen zijn pure wetenschap. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten lenzen en er zijn continu nieuwe ontwikkelingen. Optiek Niënhaus volgt al deze ontwikkelingen op de voet. Zo weten wij zeker dat we u de best passende lenzen kunnen bieden voor uw ogen.

 

Periode controle

U hebt maar één paar ogen en daar bent u zuinig op. Daarom is het belangrijk bij lenzen om deze regelmatig te laten controleren. Wij houden nauwkeurig in de gaten hoe de lens op uw oog zit en of er inmiddels een andere lens is die beter bij u en uw levensstijl past. Ook testen wij de sterkte, zodat jij verzekerd bent en blijft van scherp zicht en goede lenzen.

 

Wissel af met een bril

Afwisseling werkt verfrissend en geeft energie, dat geldt ook voor lenzen en een bril! Doorbreek de sleur en wissel uw lenzen af met een hippe bril. Met een mooie bril kan u uw persoonlijkheid onderstrepen en gunt u uzelf een dagje rust zonder lenzen. Kom eens langs in de winkel en bekijk ons uitgebreide aanbod aan monturen. Kijk ook eens bij onze acties en aanbiedingen!

 

Nachtlenzen

Het klinkt als een droom, maar het kan echt! Deze lenzen draagt u ‘s nachts. En terwijl jij ligt te slapen, worden uw ogen gecorrigeerd zodat u overdag geen lenzen meer in hoeft. Vraag ons naar de mogelijkheden voor nachtlenzen.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!