Glazen

Een mooi, passend montuur is één. Maar de juiste glazen is twee! Het is een combinatie van deze twee die een bril perfect maken. En de glazen zijn allesbepalend voor de scherpte van uw zicht! Zonder kwalitatief goede glazen is er gewoonweg geen goede bril. Daarom werkt Optiek Niënhaus alleen met A-merk brillenglazen.

 

Standaard dun geslepen en ontspiegelde glazen

Dankzij nieuwe technieken zijn brillenglazen niet alleen veel dunner maar ook veel lichter! Onze glazen worden perfect dun geslepen waardoor ook uw ogen er in goede proporties uit blijven zien. De ontspiegeling van glazen is niet meer weg te denken uit deze tijd. Het is zoveel comfortabeler als uw zicht niet wordt gespiegeld.

 

Unieke glazen op maat gemaakt met VisiOffice

Optiek Niënhaus werkt als enige in Wijchen met VisiOffice.  Dankzij deze innovatieve meetapparatuur wordt uw persoonlijke ooggedragseigenschappen- en houding gemeten. Daardoor kunnen wij brillenglazen op maat laten maken. Voor multifocale glazen betekent dit dat er nagenoeg geen vertekening meer is. Maar ook voor gewone brillenglazen biedt dit vele voordelen. Het geeft méér scherpte omdat de glazen worden geslepen voor de persoon in kwestie. De bril, het montuur, het zit gewoonweg perfect. Het is een stuk maatwerk waar we trots op zijn. Een unieke bril voor een uniek persoon.

 

Gepersonaliseerde glazen van Essilor

Glazen die helemaal zijn afgemeten op u. Helemaal op maat gemaakt voor u, op uw neus, met uw gezicht, met uw ogen en uw gekozen montuur. Hoewel wij samenwerken met diverse glasleveranciers en we zo’n beetje elk soort glas kunnen bestellen, is Varilux van Essilor ons huismerk. Varilux-brillenglazen corrigeren uw ogen op de meest natuurlijke manier, van veraf tot dichtbij, zonder dat u hinder ondervindt van de overgang. De glazen van Essilor worden gemeten met VisiOffice en zijn dus op maat voor u gemaakt.

Wij hebben in elke prijsklasse glazen. Loop gerust eens bij ons binnen zodat wij u een advies op maat kunnen geven.

 

Glazen van kunststof

Minder breekbaar en lichter dan ooit. Tegenwoordig zijn de meeste brillenglazen gemaakt van kunststof. Ook in kunststof is het mogelijk om deze ‘glazen’ dunner en dus lichter te slijpen. Daarnaast zijn alle kunststofglazen verkrijgbaar in modieuze kleurtinten en voorzien van extreem heldere ontspiegelingen. Er zijn zelfs ontspiegelingen die het kijken naar een computer of tablet veel rustiger kunnen maken. Laat ons u hierover informeren in de winkel.

 

Multifocale glazen

Multifocale brillen worden gebruikt om op alle afstanden scherp te kunnen zien. Dat betekent dat er meerdere sterktes in één glas verwerkt worden. Hoe beter dit gedaan wordt, hoe beter uw zicht! Niets is zo irritant als een vertekening tussen twee scherptes. Daarom werken wij met de beste meetapparatuur; VisiOffice.

 

Speciale myopie remmende brillenglazen van Essilor Stellest

Myopie is bijziendheid, een afwijking van het oog waarbij een min-bril nodig is om scherp te zien. Bij myopie kan de sterkte in korte tijd snel hoger worden. Deze snel stijgende myopie is een groeiend probleem onder kinderen en jongeren.

Essilor Stellest introduceert een baanbrekende innovatie; speciale brillenglazen die de progressie van myopie met 67% vertragen. De Stellest brillenglazen bieden kinderen een even scherp zicht als enkelvoudige brillenglazen maar vertragen het oplopen van de myopie. Wij informeren u in onze winkel graag over myopie, de Essilor Stellest glazen of myopie remmende lenzen en wat het beste past bij uw kind.

 

Leesbrillen en beeldschermbrillen

Zo rond de 45 jaar krijgen de meeste mensen behoefte aan een leesbril. De een eerder dan de ander. Veel mensen merken op een gegeven moment dat hun ogen wat extra steun nodig hebben voor dichtbij.

Onze leesbrillen en beeldschermbrillen gaan net een stapje verder dan een gewone leesbril. Letterlijk dan. Want dankzij onze zeer comfortabele ‘Digitime-brillenglazen’ en Eyezen glazen kan u veel verder scherp zien. Waar een gewone leesbril zorgt voor ongeveer 40 cm scherp zicht, zorgt een leesbril met Digitime-glas tot een scherpte van wel 80 cm of nog verder indien gewenst, aangepast bij de gewenste kijkbehoefte! Ideaal voor achter de laptop, lezen, bridgen, biljarten of het bespelen van een instrument.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!