Glazen

Een mooi, passend montuur is één. Maar de juiste glazen is twee! Het is een combinatie van deze twee die een bril perfect maken. En de glazen zijn allesbepalend voor de scherpte van uw zicht! Zonder kwalitatief goede glazen is er gewoonweg geen goede bril. Daarom werkt Optiek Niënhaus alleen met A-merk brillenglazen.

 

Standaard dun geslepen en ontspiegelde glazen

Dankzij nieuwe technieken zijn brillenglazen niet alleen veel dunner maar ook veel lichter! Onze glazen worden perfect dun geslepen waardoor ook uw ogen er in goede proporties uit blijven zien. De ontspiegeling van glazen is niet meer weg te denken uit deze tijd. Het is zoveel comfortabeler als uw zicht niet wordt gespiegeld.

 

Glazen van kunststof

Minder breekbaar en lichter dan ooit. Tegenwoordig zijn de meeste brillenglazen gemaakt van kunststof. Ook in kunststof is het mogelijk om deze ‘glazen’ dunner en dus lichter te slijpen. Daarnaast zijn alle kunststofglazen verkrijgbaar in modieuze kleurtinten en voorzien van extreem heldere ontspiegelingen. Er zijn zelfs ontspiegelingen die het kijken naar een computer of tablet veel rustiger kunnen maken. Laat ons u hierover informeren in de winkel.

 

Glazen van glas

In sommige situaties kan het juist handig zijn dat uw brillenglazen wel van glas zijn. Wij bekijken graag met u welke glazen het beste bij uw situatie passen.

 

Multifocale glazen

Multifocale brillen worden gebruikt om op alle afstanden scherp te kunnen zien. Dat betekent dat er meerdere sterktes in één glas verwerkt worden. Hoe beter dit proces gedaan wordt, hoe beter uw zicht! Niets is zo irritant als een vertekening tussen twee scherptes. Daarom werken wij met de beste meetapparatuur; VisieOffice.

 

Unieke glazen op maat gemaakt met VisieOffice

Optiek Niënhaus werkt als enige in Wijchen met VisieOffice. Dankzij deze innovatieve meetapparatuur wordt niet alleen de scherpte gemeten maar ook de persoon in kwestie, het kijkgedrag en de houding. Daardoor kunnen wij brillenglazen op maat laten maken. Voor multifocale glazen betekent dit dat er nagenoeg geen vertekening meer is. Maar ook voor gewone brillenglazen biedt dit vele voordelen. Het geeft méér scherpte omdat de glazen worden geslepen voor de persoon in kwestie. De bril, het montuur, zit gewoonweg perfect. Het is een stuk maatwerk waar we trots op zijn. Een unieke bril voor een uniek persoon. Helemaal op maat gemaakt voor u, op uw neus, met uw gezicht, met uw ogen en uw gekozen montuur.

 

Varilux glazen van Essilor

Hoewel wij samenwerken met diverse glasleveranciers en we zo’n beetje elk soort glas kunnen bestellen, is Varilux van Essilor ons huismerk. Varilux-brillenglazen corrigeren uw ogen op de meest natuurlijk manier, van veraf tot dichtbij, zonder dat u hinder ondervindt van de overgang. De glazen van Essilor worden gemeten met de VisieOffice en zijn dus op maat voor u gemaakt.

Wij hebben in elke prijsklasse glazen. Loop gerust eens bij ons binnen zodat wij u een advies op maat kunnen geven.

 

Leesbril-glazen

Wij hebben leuke en hippe leesbrillen voor u. Geen standaardmontuur maar een leesbril die past bij u. De glazen voor een leesbril passen namelijk in bijna elk montuur! Kom eens een kijkje nemen in de winkel.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!