Over ons

Uw zicht is onze zorg. U heeft maar één paar ogen en daar bent u zuinig op. Dat begrijpen wij als geen ander, want al tientallen jaren zijn uw ogen onze zorg. Optiek Niënhaus staat voor deskundigheid, kwaliteit en service, met persoonlijke aandacht en in fijne omgeving.

 

Deskundigheid, kwaliteit en service

Onze medewerkers hebben passie voor hun vak. Niet alleen beschikken zij over gediplomeerde kennis, maar ze hebben gewoon verstand van zaken. Dankzij hun deskundigheid en enthousiasme lukt het ons om u te helpen aan perfect zicht.

We werken met de beste apparatuur, want zo kunnen we onze kwaliteit hoog houden. We volgen cursussen en bijscholing om u de beste zorg te bieden. Maar mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan lossen we dat samen met u op. Wij zijn niet tevreden tot u tevreden bent. Bij ons bent u verzekerd van goede service.

 

Grote collectie monturen

Kom eens binnen lopen en neem een kijkje in onze winkel. Wij staan u graag te woord en adviseren u over welke bril de beste oplossing biedt voor u. Of kom gewoon even snuffelen in onze uitgebreide collectie aan monturen, zowel monturen voor volwassenen als de grootste collectie kinderbrillen van de regio, en zonnebrillen.

Wij bezoeken nationale en internationale beurzen om onze collectie zo divers mogelijk te hebben. En we houden de mode en de trends nauwlettend in de gaten.

Kom eens een kijkje nemen. De koffie staat voor u klaar!

 

Een bril voor elke portemonnee

Dat goede kwaliteit echt niet alleen maar duur is, laten wij u graag zien! Zo koopt u bij ons al een bril vanaf €99. Wij hebben een bril voor iedere portemonnee en vergeet niet om een kijkje te nemen op onze actiepagina. We hebben interessante aanbiedingen die het hele jaar door gelden en tijdelijke aanbiedingen.

 

Onze merken

Van klassieke tot modern, van montuurloos tot een hip design. Wij werken met verschillende merken zodat we u een gevarieerde en uitgebreide collectie aan monturen kunnen bieden. Zo hebben wij vele brillen zonder montuur in huis van het merk Silhouette. Maar ook bekende brillenmerken als Marco Polo, Markus T, Johann von Goisern en JF Rey. Of wat dacht u van Gold& Wood, Porsche, Fleye, Eschenbach-Titanflex, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Marco Polo en nog zoveel meer. Ook onze zonnebrillen zijn van alle markten thuis, van Ray-Ban tot Michael Kors.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!