Over ons

Uw zicht is onze zorg. U heeft maar één paar ogen en daar bent u zuinig op. Dat begrijpen wij als geen ander, want al tientallen jaren zijn uw ogen onze zorg. Optiek Niënhaus staat voor deskundigheid, kwaliteit en service, met persoonlijke aandacht en in fijne omgeving.

 

Deskundigheid, kwaliteit en service

Ons team heeft passie voor hun vak. Niet alleen beschikken zij over gediplomeerde kennis, maar ze hebben gewoon verstand van zaken. Dankzij hun deskundigheid en enthousiasme lukt het ons om u te helpen aan perfect zicht.

We werken met de beste apparatuur, want zo kunnen we onze kwaliteit hoog houden. We volgen cursussen en bijscholing om u de beste zorg te bieden. Maar mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan lossen we dat samen met u op. Wij zijn niet tevreden tot u tevreden bent. Bij ons bent u verzekerd van goede service.

 

Altijd up to date

Wij bezoeken nationale en internationale beurzen om onze collectie zo divers mogelijk te hebben. En we houden de mode en de trends nauwlettend in de gaten.

Daarnaast blijven wij ons ontwikkelen, volgen we regelmatig trainingen voor de nieuwste meettechnieken en ontwikkelingen.

 

NUVO en ANVC

Optiek Niënhaus is aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven (NUVO) en de Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten (ANVC)

 

Dit zijn wij!

 

Erlinde Ploegmakers

Al 15 jaar lang ben ik met veel plezier werkzaam in de optiek. Momenteel volg ik de opleiding tot opticien. Een mooie nieuwe uitdaging en zo kan ik straks ook de oogmetingen doen. Ik vind het leuk om samen op zoek te gaan naar de perfecte bril.

 

Bovenal ben ik een trotse moeder van twee dochters. In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met de hond. Ik ben lekker actief; fietsen, skeeleren en sporten. Elk jaar ga ik met vriendinnen naar Ibiza. En ik ben dol op vakantie vieren met het hele gezin.

 

Frank Dreverman

Sinds 2007 ben ik, samen met mijn vrouw Susan, eigenaar van Optiek Nienhaus. Het is ongelofelijk hoe snel de tijd is gegaan en nog altijd ga ik fluitend naar mijn werk en weer naar huis. Ik ben vooral te vinden in de winkel en in de werkplaats. De klant helpen van binnenkomst tot afleveren van de bril, dat vind ik het mooiste van mijn vak. Verder vind ik het erg leuk om een band op te bouwen met klanten en ik maak dan ook graag een praatje.

 

Mijn grote passie is voetbal, vooral PSV, en dat volg ik op de voet. Het liefst zit ik samen met mijn dochter en zoon op de tribune. Ook kijk ik graag naar de Formule 1. Verder wandel ik een paar keer per week een rondje bij ons in het dorp, daar blijf je fit van. Wij zijn allemaal dol op vakantie. Dus als we niet aan het werk zijn, dan gaan we graag op pad.

 

Susan Dreverman

Samen met mijn man Frank heb ik in 2007 deze winkel overgenomen. Het is fijn om dit samen te kunnen doen. Het fijnste aan het werk vind ik om mensen weer goed te laten zien. Ook altijd leuk om te merken als mensen blij zijn met hun nieuwe look. Verder ben ik achter de schermen druk met de inkoop van onze collecties, de marketing en administratie.

 

Daarnaast ben ik de trotse moeder van onze dochter en zoon. Ik geniet heel erg van ons gezin. Verder vind ik het heerlijk om met mijn vriendinnen te kleppen en wandel ik graag. In de zomer ben ik graag op het water. Reizen vind ik ook erg leuk en dat kunnen allerlei bestemmingen zijn.

 

Edward van Dinteren

Sinds 1993 ben ik werkzaam in de optiek en sinds 2017 bij Optiek Nienhaus. Ik ben opticien en ook contactlensspecialist. Het omgaan met mensen vind ik erg leuk en ook het technische van het vak. Alles met contactlenzen vind ik ook heel erg interessant en volg alle nieuwigheden op dat gebied.

 

Mijn grote hobby is motorrijden en dan stel ik zelf een mooie route samen.

Sleutelen aan motoren vind ik ook erg leuk om te doen en ik ben wekelijks te vinden bij de schietvereniging. iedere laatste zondag van Juni kun je mij vinden op de TT van Assen.

 

 

 

Kom eens een kijkje nemen. De koffie staat voor u klaar!

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!