Kinderbrillen

Uw kind speelt, beweegt, klimt, rent en valt, daarom is het heel belangrijk dat een kinderbril ‘speel-proof’ is. Daarom zijn onze kinderbrillen beresterk. Een kind moet zich niet beperkt voelen door een bril. Integendeel! De bril moet helpen het zicht van uw kind te verbeteren maar ook stoer en trendy zijn én goed passen.

 

‘Speel-proof’ kinderbrillen

Kinderen moeten onbevangen kunnen spelen, daarom moet een kinderbril goed zitten. Kinderbrillen hebben dan ook een speciale pasvorm. De neus van een kind is vaak nog wat platter en een gewone bril zou afzakken. Onze kinderbrillen passen perfect op de kleine kinderneusjes. Daarnaast mag een kinderbril ook stoer en trendy zijn. Hij moet passen bij het karakter en de uitstraling van uw kind.

 

Grootste collectie kinderbrillen

Bij Optiek Niënhaus vindt u de grootste collectie kindermonturen van de regio! En daar zijn we trots op. Wij hebben kinderbrillen voor de allerkleinste babymaatjes en trendy tienerbrillen, kinderbrillen met natuurlijke kleuren tot eentje waar de kleur vanaf spat. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een bril die perfect past bij het gezicht en de leeftijd van uw kind.

 

Kinderafdeling

Op onze speciale kinderafdeling voelen kinderen zich meteen thuis. Het is kindvriendelijk ingericht en we hebben de allercoolste kinderbrillen in huis. En hoe leuk is het dat je als kind je eigen bril mag komen maken…

 

Kom zelf je bril maken!

Je eigen bril mee helpen maken, hoe gaaf is dat?! Bij Optiek Nienhaus krijgt uw kind de unieke kans om zelf mee te helpen. Heeft uw kind een leuk montuur gevonden, dan mag het zelf meehelpen slijpen. Zo wordt het echt helemaal zijn of haar bril.

 

Kinderbrillen inclusief glazen

Al onze kinderbrillen zijn geprijsd inclusief standaard ontspiegelde glazen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Ook hebben we zonnebrillen op sterkte en sportbrillen op sterkte voor kinderen. We kijken graag voor u of u in aanmerking komt voor een vergoeding voor de bril.

 

Myopie: een groeiend probleem onder kinderen en jongeren

Steeds meer kinderen ontwikkelen myopie op een jongere leeftijd, het is een groeiend probleem. Myopie is bijziendheid, een afwijking van het oog waarbij een min-bril nodig is om scherp te zien. Bij myopie kan de sterkte in korte tijd snel hoger worden. Hoe jonger een kind bijziend wordt, hoe sneller haar/zijn myopie zich zal ontwikkelen, wat kan leiden tot hoge myopie.

 

Speciale myopie remmende brillenglazen van Essilor Stellest

Essilor Stellest introduceert een baanbrekende innovatie; speciale brillenglazen die de progressie van myopie met 67% vertragen. De Stellest brillenglazen bieden kinderen een even scherp zicht als enkelvoudige brillenglazen maar vertragen het oplopen van de myopie. Wij informeren u in onze winkel graag over myopie, de Essilor Stellest glazen en wat het beste past bij uw kind.

 

Lees meer hierover myopie.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!