Kinderbrillen

Uw kind speelt, beweegt, klimt, rent en valt, daarom is het heel belangrijk dat een kinderbril ‘speel-proof’ is. Daarom zijn onze kinderbrillen beresterk. Een kind moet zich niet beperkt voelen door een bril. Integendeel! De bril moet helpen het zicht van uw kind te verbeteren maar ook stoer en trendy zijn én goed passen.  

 

‘Speel-proof’ kinderbrillen

Kinderen moeten onbevangen kunnen spelen, daarom moet een kinderbril goed zitten. Kinderbrillen hebben dan ook een speciale pasvorm. De neus van een kind is vaak nog wat platter en een gewone bril zou afzakken. Onze kinderbrillen passen perfect op de kleine kinderneusjes. Daarnaast mag een kinderbril ook stoer en trendy zijn. Hij moet passen bij het karakter en de uitstraling van uw kind.

 

Grootste collectie kinderbrillen

Bij Optiek Niënhaus vindt u de grootste collectie kindermonturen van de regio! En daar zijn we trots op. Wij hebben kinderbrillen voor de allerkleinste babymaatjes en trendy tienerbrillen, kinderbrillen met natuurlijke kleuren tot eentje waar de kleur vanaf spat. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een bril die perfect past bij het gezicht en de leeftijd van uw kind.

 

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!