Orthoptie

Orthoptie in onze winkel

Het opmeten van de ogen van een kind is een vak apart. Daarom wordt u doorverwezen naar een orthoptist, die meestal alleen bereikbaar is in een ziekenhuis. Maar dat is niet langer het geval. Bij Optiek Niënhaus bieden wij de exclusieve service van een orthoptist aan. Onze orthoptist meet deskundig de ogen van uw kind in onze winkel (informeer voor de kosten). Kan u daarna meteen een leuke bril voor uw kind uitzoeken!

 

Wat is orthoptie?

Orthoptie wil zeggen ‘recht kijken’. Een goede samenwerking tussen de ogen is de basis voor een rechte oogstand. Door een rechte oogstand kunnen beide ogen zich zo goed mogelijk ontwikkelen. Als er iets mankeert aan de samenwerking tussen de ogen of aan de oogstand, wordt een orthoptist ingeschakeld. De orthoptist is een specialist voor dit specifieke gedeelte van de oogheelkunde. De titel orthoptist is wettelijk beschermd.

 

Wanneer kunt u langskomen?

  • Scheelzien
  • Een lui oog
  • Dubbelzien
  • Hoofdpijn/ leesklachten

Wij leggen u graag uit wat onze orthoptist voor u kan betekenen. Kom gerust eens langs in de winkel of bel ons voor advies.

 

Onze orthoptist is er op vaste tijden

Op vaste tijden en op afspraak is onze orthoptist in huis. Op deze manier wordt het een stuk leuker voor uw kind om de ogen te meten en vervolgens meteen een leuke bril uit te zoeken! Dan hoef jij niet eerst naar het ziekenhuis en vervolgens naar de winkel, alles kan onder één dak. Maak een afspraak en onze orthoptist helpt u graag verder.

 

Grootste collectie kinderbrillen

Van brillen speciaal voor kleine baby’s tot trendy tienerbrillen. Optiek Niënhaus heeft de grootste collectie kinderbrillen van de regio en daar zijn we trots op. Onze kinderbrillen mogen gezien worden! Een kinderbril moet beresterk en ‘speel-proof’ zijn. Kinderen bewegen, spelen, rennen en vallen en dat hoort ook zo. Zij moeten kind kunnen zijn. Met onze speciale kinderbrillen kan dat ook. Deze zijn kidsproof, kunnen tegen een stootje en dankzij een perfecte pasvorm passen zij op elk uniek kindergezichtje.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!