Leesbrillen

Wat extra ondersteuning voor uw ogen

Zo rond de 45 jaar krijgen de meeste mensen behoefte aan een leesbril. De een eerder dan de ander. Veel mensen merken op een gegeven moment dat hun ogen wat extra steun nodig hebben voor dichtbij.

 

Moderne en trendy leesbrillen

Wij hebben leuke en hippe leesbrillen voor u. Geen standaardmontuur maar een leesbril die past bij u. De glazen voor een leesbril passen namelijk in bijna elk montuur! Kom eens een kijkje nemen in de winkel.

 

Glazen die ‘een stapje verder gaan’

Onze leesbrillen gaan net een stapje verder dan een gewone leesbril. Letterlijk dan. Want dankzij onze zeer comfortabele ‘interview-brillenglazen’ en Eyezen glazen kan u veel verder scherp zien. Waar een gewone leesbril zorgt voor ongeveer 40 cm scherp zicht, zorgt een leesbril met interview-glas tot een scherpte van wel 80 cm! Ideaal voor achter de laptop, lezen, bridgen, biljarten of het bespelen van muziek.

Kom eens bij ons langs

Optiek Nienhaus

Touwslagersbaan 13

6602 AH Wijchen

info@optieknienhaus.nl

024 – 6413454

Oogmeting aan huis?

Een oogmeting en oogzorg vanuit uw eigen huis. Bent u slecht ter been, heeft u geen vervoer of is het een opgave om naar de winkel te komen? Geen probleem, blijf gewoon thuis want wij komen graag naar u toe!